• Exclusieve fietsen
  • Fietsen gratis verzonden
  • Gratis adviesgesprek
  • Ruime voorraad

Showroom

Onze webwinkel is niet alleen een webwinkel. Wij hebben, als een van de weinige, een uitgebreide showroom en fietsenwinkel in Wanssum met een schitterend eigen MTB testparcours door het bos naast onze winkel!

Op 1 Oktober 2018 zal ons nieuwe pand in gebruik worden genomen waar we de ultieme fietsbeleving gaan creëren.d.m.v. ons eigen MTB Parcours naast de winkel , een zeer grote vloot aan testfietsen van zowel Elektrisch als MTB/Race,bakfietsen en high speed bikes.

In onze winkel vindt U een divers aanbod aan fietsen. Wij hebben onder andere de volgende merken in ons assortiment:  Cortina, Cube, Gazelle, Koga, RIH, Riese&Múller,Sparta, Stromer, Trek en Urban Arrow.

Bent u op zoek naar accessoires voor uw fiets? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij hebben fietskleding, fietstassen, fietszadels, fietsendragers, verlichting, kleine onderdelen en diverse andere accessoires die uw fiets compleet maken. 

Bij ons op locatie kunt u terecht voor diverse services. Denk aan een zadelmeting waarbij het perfecte zadel voor u wordt aangemeten of full bodyscanning waarbij we u opmeten zodat we een nieuwe fiets geheel op maat kunnen samenstellen zodat u altijd de perfecte houding heeft tijdens het fietsen!

Ook voor de volgende services kunt u bij ons terecht: fietsreparatie in onze eigen werkplaats, fietsverzekeringen, leenfietsen, het inruilen van uw oude fiets, onderhoudspakketten, haal-en-breng service en fietsverhuur.

 

In de showroom kunt u ons diverse aanbod aan fietsen bewonderen in het echt. Heeft u vragen of wilt u graag een testritje komen maken? Neem dan eenvoudig contact met ons via, e-mail, telefoon of kom gewoon eens langs. Wij helpen u graag!

Ons adres in Wanssum is :

De Gagel 12

5861 CZ Wanssum

Hieronder vindt u de openingstijden van onze showroom en fietsenwinkel:
- Maandag: Gesloten
- Dinsdag: 9.00 – 18.00 uur
- Woensdag: 9.00 – 18.00 uur
- Donderdag: 9.00 – 18.00 uur
- Vrijdag: 9.00 – 18.00 uur (in zomertijd tot 20.00 uur!)
- Zaterdag: 9.00 – 16.00 uur
- Zondag: Gesloten

Wilt u graag een afspraak maken voor advies? Vraag dan eenvoudig online een gratis adviesgesprek aan.

We zien u graag in Wanssum!