• Exclusieve fietsen
  • Fietsen gratis verzonden
  • Gratis adviesgesprek
  • Ruime voorraad

Betalen

U kunt bij ons op 5 verschillende manieren betalen in de webshop. Kijk hieronder welke betaalmethoden wij aanbieden.

Klarna (Achteraf betalen)
Bij de meeste bestellingen heeft u de mogelijkheid om achteraf te betalen. U ontvangt dan eerst uw producten en hoeft pas daarna te betalen. Om achteraf te kunnen betalen hoeft u alleen uw NAW-gegevens en e-mailadres achter te laten. U kunt vervolgens via Klarna betalen wanneer het u uitkomt, binnen de betaaltermijn van 14 dagen.

iDEAL
Reken uw aankoop direct af en betaal veilig in uw vertrouwde internet betaalomgeving. Snel en simpel betalen met iDEAL.

Creditcard
Betalen via creditcard zorgt ervoor dat de betaling pas wordt afgeschreven zodra u uw producten heeft ontvangen. U betaalt dus achteraf. Bestaat uw bestelling uit meerdere producten die op verschillende data worden verzonden? Dan wordt uw creditcard per afzonderlijke levering belast.

Wij accepteren creditcards van MasterCard, Visa en American Express. Het is niet mogelijk om te betalen met een Visa Debit Card of andere buitenlandse creditcards.

Via de SSL-methode worden uw betaalgegevens versleuteld zodat deze niet inzichtelijk zijn voor derden. We zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.

PayPal
Betaal bij ons eenvoudig met je PayPal account. Betalen via PayPal is gratis. Het voordeel van PayPal is dat je niet je bankgegevens of creditcard gegevens hoeft te gebruiken. Je hoeft alleen maar in te loggen op je account om te betaling te kunnen voltooien.

Bankoverschrijving
De gekochte producten kunt u bij ons ook betalen door middel van een bankoverschrijving. U ontvangt dan een e-mail met alle gegevens om de betaling over te kunnen boeken. Betalen via een bankoverschrijving is geheel gratis en dient binnen 5 werkdagen te gebeuren.

Wanneer u kiest voor een bankoverschrijving dan is de levertijd van uw producten 3 tot 5 werkdagen langer dan normaal in verband met het verwerken van de betaling.

Daarnaast kan een bankoverschrijving ook enkele dagen in beslag nemen voordat deze verwerkt is. Houd hier dus rekening mee voordat u de producten bestelt. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, wordt dit bevestigd per e-mail.